• main-banner-cook-islands

  REGJISTRIMI I ANIJEVE TË ISLANDS COOK

  Regjistrimi i jahteve në Ishujt Kuk

Regjistroni varkën tuaj në Ishujt Kuk

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Ishujt Kuk, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Ishujt Kuk, duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Ishujt Kuk ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Ishujt Kuk.


Ishujt Kuk janë një destinacion popullor për pronarët e anijeve dhe marinarët, dhe vendi ka një proces të drejtpërdrejtë për regjistrimin e anijeve.

Regjistri i Anijeve të Ishujve Kuk u ofron pronarëve të anijeve një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse, duke përfshirë ndihmën me certifikimin dhe dokumentacionin e ekuipazhit, si dhe inspektimet, sondazhet dhe certifikimin e anijeve.

Ka disa përfitime të regjistrimit të një varke në Ishujt Kuk, duke përfshirë:

Përfitimet tatimore: Ishujt Kuk ofrojnë një regjim të favorshëm tatimor për anijet e regjistruara, duke përfshirë pa taksë mbi të ardhurat, pa taksë mbi fitimet kapitale dhe pa taksë mbi vlerën e shtuar.

Tarifa të ulëta regjistrimi: Ishujt Kuk ofrojnë tarifa konkurruese regjistrimi për anijet, duke e bërë atë një opsion të përballueshëm për pronarët e anijeve.

Njohje ndërkombëtare: Regjistri i Anijeve të Ishujve Kuk është anëtar i Grupit Red Ensign, i cili është një rrjet i regjistrave britanikë të anijeve. Ky anëtarësim siguron njohje dhe besueshmëri ndërkombëtare për anijet e regjistruara në Ishujt Kuk.

Procesi efikas i regjistrimit: Ishujt Kuk kanë një proces të thjeshtë regjistrimi, me një ekip të përkushtuar profesionistësh që mund të ndihmojnë pronarët e anijeve me të gjitha aspektet e procesit të regjistrimit.

Qasja në shërbimet mbështetëse: Regjistri i Anijeve të Ishujve Kuk ofron një sërë shërbimesh mbështetëse, duke përfshirë inspektimet e anijeve, sondazhet dhe certifikimin, si dhe ndihmë me certifikimin dhe dokumentacionin e ekuipazhit.

Strukturat fleksibël të pronësisë: Ishujt Kuk ofrojnë struktura fleksibël të pronësisë, duke përfshirë aftësinë për të regjistruar anije nën një besim, të cilat mund të ofrojnë mbrojtje shtesë të aseteve dhe përfitime të privatësisë.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Ishujt Kuk. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim provizor i garantuar brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Ishujt Kuk dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Ishujve Kuk.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Ishujt Kuk, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Detajet e varkës (Marka, modeli, viti i ndërtimit, nr.)

4) Pagesa e vërtetimit të sigurimit

5) Lista e pajisjeve të sigurisë

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Ishujt Kuk.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur